Nu närmar sig det torrsättning, följande gäller

Hej,
Som allmän info till oss alla och mer specifikt till oss som lyfts med kran.
Från 10.00 den 9 okt till 17.00 11 okt pågår upptagning.
Kranen kan anlända redan under torsdagen 8/10, så alla bilar på planen utanför klubbhuset ska vara borta onsdag kväll, 7/10.
Under fredagen fyller vi upp med båtar på planen utanför klubbhuset. Under fredagkvällen flyttar vi kranen bort till Skrovet.
Under lösdag och söndag fyller vi upp med båtar i området vid Skrovet.
I stort kommer båtarna upp i den ordning som finns på listan, men ändringar kan ske så när ditt upprop startar då är din båt klar för att gå som första båt oavsätt plcering på listan. Jag behöver den flexibiliteten för att kunna hålla ett jämt flöde på upptagningen.
Trailer: allt torrsättning efter 15 oktober
Se över ert pallningsmaterial i god tid, notera att under fredag fm ställer vi båtar runt uppställningsplatsen för pallningsmaterialet så då kommer ni inte åt ert material. Placera ert pallningsmaterial i utkanten på det område där du kommer ligga i vinter, men inte på någon annan upptagningsyta, detta ska vara gjort senast kvällen innan din upptagnings dag, men gärna innan den 9/10. Och börja i tid, om ditt pallningsmateriel står längst in då har du ett par timmar jobb för att hitta det och få ut det.
Försök minimera bilåkandet och parkerandet under upptagningsdagarna, tänk till en gång extra så att inte din bil stör upptagningen, är du osäker fråga mig jag är på plats från 09.00 på fredag till 17.00 på söndag, eller ring.
Känns lite tidigt att ta upp båtarna nu, det är ju så varmt, men vi byter inte helg nu 🙂
Mvh Thomas
070-305 75 43
Varvschef