Vinterhamns ansvarig till ÅSS

VINTERHAMNS ANSVARIG TILL ÅSS

Vi söker nu en medlem som skulle vilja leda vinterliggarna i vår klubb – en viktig funktion då vi bara blir fler och fler vinterliggare!
Har du lite hum om vad det handlar om är det toppen men är du villig att lära fungerar det också bra.

Det handlar om en del administration och en del praktiskt jobb. Det kan vara att fördela tillsynspass mellan vinterliggarna, skicka ut meddelanden (SMS eller Whatsup) till alla berörda, svara på frågor och kunna vara tillgänglig för att fixa eventuella elfel/säkringar etc. Ordna informationsmöten för medlemmar som är nya vinterliggare. Det är bra att vara lite bekant med el och 3-fas.

Leda arbetet med att sätta upp vinterhamnen (virvlar, kablar och elskåp) och sen nedmontering när den efterlängtade våren kommer. Självklart med hjälp av alla vinterliggare men du behöver kunna leda och styra upp de här aktiviteterna.

Personen vi söker skulle behöva gå dubbelt den kommande vintersäsongen med Micke Heurlin som gör sin sista säsong som vinterhamnsansvarig. Ett utmärkt sätt att lära sig det här av en som verkligen kan hantera vinterhamnen på ett superbt sätt.

Du blir en del av hamnkommittén tillsammans med hamnkapten (Carlo), sommarhamnsansvarig (Andreas), vintervarvsansvarig (Thomas S), underhållsansvarig (Dagge) och miljöansvarig (Tomas C)

Är du intresserade eller tänker du på någon medlem som du tror kan passa för det här ?

Hör av Dig!

Maila eller ring oss

Valberedningen
José, Kicki & Sergio

José 070 9378777
Kicki 073 0671768
Sergio 070 7323562