Information från styrelsen.

Äntligen är båtsäsongen här på riktigt, då vi nu har sjösatt båtarna på hamnplan  och lagt vinterhamnen i ”malpåse” för nu.

Tack alla proffsiga funktionärer och positiva medlemmar för en effektiv sjösättning. Planerade tidsramar räckte till med råge och det var snarare gott om tid mellan passen för att städa upp och flytta stöttor mm till avsedd plats.

Klubbmästeriet skötte sig, som vanligt, utmärkt med kaffevagn och härlig lunch med mat i överflöd; ni är ovärderliga, tack!

Styrelsen kan konstatera att den noggranna planering som föregick sjösättningen är i högst grad anledningen att arbetet gick så fantastiskt bra, och leder till en fortsättning inför höstens torrsättning

 

Vi noterar även att på Verkarna har holmvärdarna öppnat upp för ännu en härlig båtsäsong, samt att expeditionen är nu öppen på onsdagar.

 

  • Närmast är nu arbetsdagen lördagen den 13 maj, då Årstaviken och Verkarna har sin sedvanliga arbetsdag. Ni som blivit kallade se till att ni bekräftar ert deltagande. Detta är ju vårt åtagande som medlemmar i ÅSS. Välkomna till några timmar av trevlig och inte alltför betungande arbete.
  • Vi vill också påminna er om vår medlemsmöte lördagen den 10 juni med information från styrelse och ledande funktionärer samt inte minst den eftertraktade

fortsättningen av eftermiddagen under klubbmästeriets skickliga ledning med förtäring, dryck och överraskning. Ett utsökt tillfälle för klubbsamvaro.

Boka dagen i din almanacka redan nu, mer information kommer.

 

Styrelsen är i gång med arbetet i alla verksamhetsområden och vi återkommer med specifika planer och åtgärder så snart dom är mer konkreta. Om du har förbättringsförslag eller villig att aktivt medverka  i klubbens viktiga arbete så hör av dig till oss,

styrelsen@åss.nu

 

Vårliga hälsningar

Styrelsen