MÅNADSINFORMATION FRÅN STYRELSEN

Försommaren är här nu så låt oss njuta av värmen och dom långa ljusa dagarna. För många av oss kanske den härligaste tiden på året.

Med våra båtar i sjön gäller det nu att fixa ordning på land och sköta om våra anläggningar och byggnader. Därför ser vi nu fram emot arbetsdagen nu på lördag den 25 maj med er alla glad arbetsvilliga medlemmar. Det kommer att bli intensiva timmar både på Verkarna och Vällinge samt i Årstaviken.

Ungdom är i full gång med sina veckoseglingar och vad vi hört är seglarlägret i juni redan fulltecknat. Härligt med alla dessa glada ungdomar och deras ledare, en stor tillgång för klubben.

Vi har haft två informationsmöten för våra nya medlemmar. Mycket inspirerande med deras positiva inställning till ÅSS och vilja att hjälpa till, så nu gäller det för oss att få dom aktiva i våra verksamhetsområden så snart som möjligt.

Arbetsgruppen i hamnen har nu kommit ingång och med direktrapportering från bl.a. vaktrapporter åtgärdas fel och annat nu mycket snabbare. Som ni sett har slipen tillfälligt reparerats men nu med max vikt 2 ton. Senare under året kommer fullständig reparation att ske.

Gällande vår parkering så ber vi er alla att parkera intill avspärrningar på bägge sidor så nära som möjligt för att ge plats för ytterligare parkering rader mitt på området. Tänk på att inte blockera in- och utfart. Om det är fullt på vår parkering går det även att ställa bilen vid Skrovet. SE till att parkeringstillståndet syns i framrutan.

Sist men inte minst Du har väl inte glömt att anmäla dig till vår medlemsträff den 1 juni kl 15 i klubbhuset Årstaviken ; en blandning av mer information, bryggsnack, social samvaro, mat och dryck… Välkommen

Hälsningar

Styrelsen